Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Solarinnova
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Modul monocristalin, panouri solare 160w-260w
Brand
SI-ESF-M-M160-195W
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Modulele noastre sunt ideale pentru orice aplicatie care utilizeaza efectul fotoelectric ca sursa de energie curata, datorita poluarii chimice minime si fara poluarea fonica. Multumita designului, pot fi integrate cu usurinta in orice instalatie.

Modulele noastre respecta toate normele de siguranta, flexibilitate, dubla izolatie si o inalta rezistenta la razele ultraviolete, de aceea sunt potrivite pentru utilizarea in aplicatii de exterior.

Obiectivul moduleleor noastre este de a produce energia electrica la nivel domestic, industrial chiar si pentru parcurile solare. Ele sunt concepute pentru a asigura performanta maxima in ambele cazuri, de conectare la retea sau fara conectare la retea.

Procesele noastre de productie au fost elaborate in conformitate cu cerintele Normei ISO 9001:2008 in ceea ce priveste Sistemele de Calitate si de Gestionare.

Procesele noastre de productie au fost elaborate in conformitate cu cerintele Normei ISO 14001:2004 in ceea ce priveste Sistemele de Management de Mediu.

Procesele noastre de productie au fost elaborate in conformitate cu cerintele Normei ISO 14001:2004 in ceea ce priveste Sistemele de Management de Sanatate si de Siguranta Muncii.

Avem un control de calitate impartit in trei elemente:

√ Inspectii periodice ce ne permit sa garantam calitatea materiei prime.

√ Control de calitate in timpul procesului de fabricatie.

√ Control de calitate ale produselor finalizate, ce se efectueaza prin intermediul inspectiilor si testelor de siguranta si de performanta.

Modulele fotovoltaice Solar Innova au aprobat diferite rigori internationale de certificare si va continua sa imbunatateasca calitatea si performanta produselor cu tehnologiile de eficienta dovedita. Calitatea este unul dintre principiile noastre de baza,cautare pentru calitate este motorul companiei in viitor, in incercarea continua de a oferi produse mai bune.

Modulele noastre fotovoltaice sunt certificate de catre laboratoare recunoscute la nivel international (ZDHY, SGS, BRE Global, TÜV Rheinland Germania, TUV Rheinland America de Nord) si este dovada noastra stricta a respectarii normelor Internationale de Siguranta, performanta pe termen lung si calitatea generala ale produselor (ISO, CE , IEC, EN, MCS, UL).

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura